In onze winkel

Groenten en fruit

Elke dag rechtstreeks van de Mechelse Veiling op uw bord! Onze aankopers selecteren met zorg het beste wat Moeder Natuur u dit seizoen te bieden heeft.

Salad bar en rauwkost

Traditionele koude schotels, trendy slaatjes en frisse maaltijdsalades vindt u in onze koeling. Of maak uw keuze uit ons ruime aanbod vers gesneden groentjes aan de salad bar. Ideaal als bijgerecht voor fondue of barbecue.

Tapas en olijven

Deze zuiderse specialiteiten zijn perfect als aperitiefhapje. Ontdek onze ruime keuze olijven, gemarineerde en gevulde groenten en vissoorten.

Bereide gerechten

Onze koks maken de heerlijkste bereide gerechten, voor als u een keer geen zin hebt om zelf te koken, maar wel om gezond te eten. Te koop in de winkel of op bestelling voor grote hoeveelheden.

Delicatessen en geschenkmanden

Duik in ons ruime aanbod delicatessen van over de hele wereld. Of laat een fruitmand, geschenkmand of relatiegeschenk samenstellen. Vanaf 25 euro leveren we ze gratis binnen een straal van 10 km.

Primeurs en exotisch fruit

Asperges, Mechelse bloemkooltjes, aardbeien: wij hebben ze altijd in primeur. Bent u op zoek naar exotisch fruit? Als u het niet vindt in onze winkel, dan bestellen we het met de glimlach.

Uw Groenhuis-klantenkaart is geld waard!

We bedanken u voor uw trouw met één punt per aankoopschijf van vijf euro. Per 50 punten krijgt u een geschenkbon van vijf euro. Vraag uw eigen klantenkaart bij uw volgende bezoek!